Mandy Kuipers

We heffen een glas vol bubbels: 15 jaar samenwerking met Follador

Fruitig, geurig en levendig: Prosecco is al jarenlang populair. Deze mousserende wijn wordt gemaakt van de Glera-druif en is de ultieme Italiaanse terraswijn en aperitief. Eén van de meest geliefde Proseccomerken is Follador. Dit jaar hebben we bij OR&B al 15 jaar een samenwerking met het toonaangevende familiebedrijf. Dat kristallen huwelijk willen we laten klinken, en daarom delen we een aantal highlights omtrent de Prosecco’s van Follador én onze samenwerking. Op naar nog eens 15 mooie jaren!

Lees meer

Talentvol chef-kok Jan Smink (31) kandidaat 53ste editie Prix Culinair Taittinger

Amsterdam, 18 november 2019 – Onder toeziend oog van Taittinger ambassadeurs vanuit alle windstreken werd tijdens een gastronomische avond in De Loft van de A’DAM Toren de kandidaat voor de 53ste Prix Culinair bekendgemaakt. In het bijzijn van de nieuwe president van ‘La Maison Taittinger’, Vitalie Taittinger, werd aan talentvol en ervaren competitie chef Jan Smink de Prix Bokaal overhandigd. Met trots en enthousiasme zal hij strijden voor de wereldtitel eind januari 2020 in Parijs. Wij feliciteren Jan Smink van harte!

Lees meer

Life After Football Footgolf Tournament

Met een glaasje Champagne Taittinger in de hand werd vorige week de 9e editie van Life After Football (LAF) footgolf toernooi in Golfcenter Seve Rotterdam succesvol afgetrapt. Op dit toernooi gingen (oud) profvoetballers, BN-ers, partners en sponsoren van LAF de uitdaging aan om de voetbal met zo min mogelijk aantal schoten in de hole te krijgen. Genodigde klanten en twee van onze rayonmanagers lieten onder leiding van hun captains, Pierre van Hooijdonk en Evgeniy Levchenko, die middag een soepele traptechniek zien – of kwam dit door de champagne?

Lees meer

Voorjaarsproeverij 2019 - Een groot succes!

Een vrolijke sfeer, 450 open wijnen, 16 aanwezige wijnhuizen, lekkere hapjes, slurpen op het huiswijnplein èn een potje Rosé-Petanque. Dat was onze Voorjaarsproeverij 2019. Wij genieten nog na van een bruisende editie van deze Voorjaarsproeverij. Met trots stellen we dat het een groot succes was, dankzij u.

Lees meer