MVSA CAVA Semi Seco

Artikelnummer
40847
MVSA Semi Seco heeft een strogele kleur met een goudkleurige schittering en fijne, constante bubbels. Het is een zeer aangename, volle en ronde cava waarin frisse en fruitige aroma's zoals rijpe perzik en appel overheersen. De subtiele smaak is gebalanceerd en harmonieus in de mond en de lange afdronk is erg aangenaam.
* Doos van 6 flessen
Beschrijving
Sommige gelegenheden hebben meer nodig dan alleen maar bubbels. De zoete smaak van MVSA Semi Seco is perfect om sprankelende cocktails te maken die indruk zullen maken op iedereen. Deze cava laat iets magisch gebeuren in je glas, waardoor je stemming meteen opkikkert en je meer drinkplezier hebt op al jouw feestjes. MVSA Semi Seco heeft een strogele kleur met een goudkleurige schittering en fijne, constante bubbels. Het is een zeer aangename, volle en ronde cava waarin frisse en fruitige aroma's zoals rijpe perzik en appel overheersen. De subtiele smaak is gebalanceerd en harmonieus in de mond en de lange afdronk is erg aangenaam. Deze cava is geschikt als aperitief en is de ideale begeleider van desserts zoals roomijs, fruit en gebak. Serveren rond 4°C en 5°C.
Uitgebreide informatie
Alcohol percentage
11.5%
Land
Spanje
Flessen per pakket
6
Regio
Penedes
Afsluiting
KURK
Wijnhuis
Volume
0.75l
Wijnkaart omschrijving
Een zeer aangename, volle en ronde cava waarin frisse en fruitige aroma's zoals rijpe perzik en appel overheersen. De subtiele smaak is gebalanceerd en harmonieus.
Wijn/Spijs combinatie
Deze elegante mildzoete wijn kan elk moment van de dag tot feest maken, maar leent zich bij uitstek als perfecte begeleider desserts als ijs en vruchten.
Druivenras
macabeo, parellada, xarel-lo