Château de Valcombe No Sex for Butterfly Syrah

Artikelnummer
45804
Deze syrah heeft alles in zich wat je zou kunnen verwachten. In de kleur violet. In de smaak pepertonen en een ongelofelijke frisheid in de afdronk. Deze wijn toont veel overeenkomsten met een syrah uit de Noordelijke Rhône met de fruit expressie van een syrah uit de zuidelijke Rhône. Een echte aanrader!
Omschrijving
Deze syrah heeft alles in zich wat je zou kunnen verwachten. In de kleur violet. In de smaak pepertonen en een ongelofelijke frisheid in de afdronk. Deze wijn toont veel overeenkomsten met een syrah uit de Noordelijke Rhône met de fruit expressie van een syrah uit de zuidelijke Rhône.
Uitgebreide informatie
Alcohol percentage
13.5%
Allergeen sulfiet
Ja
Allergeen melkbestandsdelen
Nee
Land
Frankrijk
Ligging wijngaard
3,7 hectare wijngaard, aangeplant in 1988. De bodem bestaat uit een dikke laag kiezelstenen en sediment van de rivier de Durance.
Flessen per pakket
6
Regio
Pays d'oc
Afsluiting
KURK
Volume
0.75l
Wijnkaart omschrijving
Deze syrah heeft alles in zich wat je zou kunnen verwachten. In de kleur violet. In de smaak pepertonen en een ongelofelijke frisheid in de afdronk.
Wijn/Spijs combinatie
Kruidige rundvleesschotels, vlees van grill of barbecue. Ook confits van eend of gans zijn erg lekker bij de wijn. Daarnaast is de wijn goed te combineren met gerechten met wilde zwijn, ree of haas of schapenkaas of blauwschimmelkazen.
Druivenras
syrah
Jaar
2014