Nieuw in ons assortiment

Bij Oud Reuchlin willen wij uw gasten en klanten blijven inspireren met nieuwe merken en bruisende wijnen. Daarom verrijken wij regelmatig ons assortiment met nieuwe aanwinsten. Van het Argentijnse wijnhuis Luigi Bosca is de La Linda Sweet Viognier toegevoegd: een zoetere variant van de viognier druif, voor diegene die meer van milde wijnen houdt. Bovendien mogen we nu ook de Grand Pinot Noir van Luigi Bosca tot ons assortiment rekenen. 

Ons Spaanse wijnhuis Vicente Gandia heeft naast de succesvolle Con un Par Albariño nu ook een rode variant met een blend van monastrell en petit verdot. De Nebla lijn mag zich verrijken met een Garnacha erbij. Wie meer van bubbels houdt, kan zijn hart ophalen bij de nieuwe toegevoegde Cava's: de El Miracle Brut Bio en Rosado. 

De succesvolle Pasqua 11 Minutes Rosé was al even op de proef in ons assortiment, maar heeft zich ruimschoots bewezen en een vast plekje in het assortiment veroverd. En bij de estates van het tevens Italiaanse wijnhuis ZONIN1821 hebben we het assortiment nog beter kunnen aanvullen met een inheems druivenras: Falanghina. 

Mooie aanvullingen en prachtige, unieke kwaliteitswijnen die ons assortiment nog completer maken. We zijn ervan overtuigd u met deze wijnen een professioneel gekozen assortiment te bieden, waarmee u uw relaties ruimschoots kunt bedienen. 

Wijnassortiment

7 Items
per pagina
Aflopend sorteren
  1. Pasqua 11 Minutes Rosato
    2017
    carmenere, corvina, syrah, trebbiano di lugana
7 Items
per pagina
Aflopend sorteren