Mas La Chevalière Rouge, Syrah

Artikelnummer
43141
Een kersenrode wijn met de zonnige aroma's van rijp rood fruit, het warme van gestoofde pruimen en het kruidige van de eikenhouten vaten waarop de wijn korte tijd heeft gerust. De wijn is vol van smaak maar niet zwaar en heeft een soepele afdronk. Voor bij pittige borrelhapjes en allerlei gerechten variërend van geroosterd vlees tot pasta's met saus.
Download afbeelding Meer informatie
* Doos van 6 flessen
Beschrijving
Mas la Chevalière is de naam van de wijngaarden waar Michel Laroche, de innovatieve wijnmaker uit Chablis, zijn druiven voor de Laroche Vin de Pays d'Oc laat groeien. Zoals in alle wijnen van Laroche worden ook in zijn Mas la Chevalière het karakter van de streek en de kenmerken van de druiven smaakvol gecombineerd. De wijn wordt gemaakt van syrah. De smeuïge, fruitige smaak wordt aangevuld met wat kruidigheid door de lagering op eikenhout. Deze volle, ronde en elegante wijn doet het goed met allerlei gerechten.
Uitgebreide informatie
Alcohol percentage
14.5%
Land
Frankrijk
Ligging wijngaard
Mas la Chevalière is de naam van de wijngaarden in de Languedoc waar Michel laroche zijn druiven voor de Laroche Vin de Pays d'Oc verbouwt.
Flessen per pakket
6
Regio
Languedoc/Roussillon
Afsluiting
SCHROEFDOP
Wijnhuis
Volume
0.75l
Wijnkaart omschrijving
Een kersenrode wijn met een volfruitige en lichtkruidige smaak die zacht, soepel en fris overkomt.
Wijn/Spijs combinatie
Geroosterd vlees, gebakken biefstuk, kip en kalkoen uit de oven, pasta met tomatensaus, hartige groententaarten, barbecue.
Druivenras
syrah
Jaar
2012