Héritage du Baron Louis Blanc Sec

Artikelnummer
05315
Uit de Sud-Ouest, het zuidwesten van Frankrijk, komen sappige, fruitige, verfrissende witte wijnen zoals deze Heritage. Heel toegankelijk, makkelijk, doordrinkbaar en ook eigenzinnig. Eigenzinnig omdat de Heritage wordt gemaakt van de druivenrassen ugni blanc en colombard. De Heritage du Baron Louis Blanc is lekker licht, 11,5% alcohol. Een ideale zomer- en terraswijn. Schenk hem goed gekoeld.
Omschrijving
Uit de Sud-Ouest, het zuidwesten van Frankrijk, komen sappige, fruitige, verfrissende witte wijnen zoals deze Heritage. Heel toegankelijk, makkelijk, doordrinkbaar en ook eigenzinnig. Eigenzinnig omdat de Heritage wordt gemaakt van de druivenrassen ugni blanc en colombard. De druiven groeien op kalk, klei en zandhoudende wijngaarden ten noorden van de Pyreneeën. Het klimaat is er mediterraans. De Heritage du Baron Louis Blanc is lekker licht, met slechts 11.5% alcholhol. Een ideale zomer en terraswijn. Schenk hem goed gekoeld.
Uitgebreide informatie
Alcohol percentage
11.5%
Allergeen sulfiet
Ja
Allergeen melkbestandsdelen
Nee
Land
Frankrijk
Ligging wijngaard
De druiven voor de Vin de Pays du Comté Tolosan komen van kalk-, klei- en zandhoudende wijngaarden uit het zuidwesten van Frankrijk, ten noorden van de Pyreneeën. Het klimaat is er mediterraan.
Flessen per pakket
6
Regio
Sud-Ouest
Afsluiting
SCHROEFDOP
Volume
0.75l
Wijnkaart omschrijving
Lekker licht en verfrissend. Met de fruitige smaak van appel, peer, meloen en abrikoos. Opwekkend.
Wijn/Spijs combinatie
Terras- en aperitiefwijn, bij lichte borrelhapjes.Salades. Garnalen, mosselen en lichte visgerechten.
Druivenras
colombard, ugni blanc
Jaar
2018