Héritage Baron Louis Sparkling Dry Sec

Artikelnummer
40771
Aantrekkelijk "Bubble met wijnaroma" afkomstig uit Duitsland. De aanduiding "Dry Sec" duidt op een droge smaak en in de eerste kennismaking lijkt dat ook zo, maar de afdronk en het mondgevoel bieden toch een aangenaam mild licht zoet element, dat deze Bubble bijzonder aantrekkelijk maakt. Evenwicht en verfrissing bevestigen die indruk.
* Doos van 6 flessen
Beschrijving
Heritage Baron Louis is een merkwijn die in de rode, witte en rosevariant zijn basis vindt in Frankrijk. De mousserende uitvoering is afkomstig uit Duitsland, dat een grote reputatie en know-how heeft v.w.b. de productie van mousserende wijnen. Heritage Baron Louis kan het best omschreven worden als "bubbles met wijnaroma". De aanduiding dry sec duidt op een droge smaak en in de eerste kennismaking lijkt dat ook zo, maar de afdronk en het mondgevoel geven toch nong een aangenaam mild licht zoet element, wat deze "Bubble" bijzonder aantrekkelijk maakt. Evenwicht en verfrissing bevestigen die indruk.
Uitgebreide informatie
Alcohol percentage
8.5%
Land
Duitsland
Flessen per pakket
6
Regio
Duitsland
Afsluiting
KURK
Volume
0.75l
Wijnkaart omschrijving
Aantrekkelijke bubble, droog en fruitig van smaak in de eerste indruk, maar met een aangenaam mild licht zoet element in de afdronk. Evenwichtig en verfrissend.
Wijn/Spijs combinatie
Feestelijke terrasbubble, lekker als aperitief maar zeker ook bij desserts.
Druivenras
blend