Chiloé Carménère

Artikelnummer
05392
Evenwichtig en zijdeachtig van smaak met een vleugvan zwart fruit en vanille die de elegante, lange afdronk vergezellen.
Omschrijving
Chiloé wijnen zijn door de familie Pedregal ontwikkeld als een eerbetoon aan de onontdekte prachten van het gelijknamige eiland Chiloé in Chili. Gefascineerd door het prachtige uitzicht ende warmte van het terroir, plantte Carlos Adolfo hier zijn eerste wijngaard in 1825. Met het assortiment Chiloé, Winemaker's Selection, en Chilóe Reserva brengen zij een ode aan het magische Chileense eiland Chiloé en nemen zij u mee op ontdekkingsreis naar het beste wat Chili tebieden heeft in haar rijke aanbod aan kwaliteitswijnen. Briljant robijnrood met blauwigeglans. Geuren van pruimen, bramen en cassis die vergezeld gaan van een licht gekruide toets die kenmerkend is voor de druivensoort. Evenwichtig enzijdeachtig van smaak met een vleug van zwart fruit en vanille die de elegante, lange afdronk vergezellen.
Uitgebreide informatie
Alcohol percentage
13.5%
Allergeen sulfiet
Ja
Allergeen melkbestandsdelen
Nee
Land
Chili
Ligging wijngaard
Loncomilla valley
Flessen per pakket
6
Regio
Maule Valley
Afsluiting
SCHROEFDOP
Wijnhuis
Volume
0.75l
Wijnkaart omschrijving
Evenwichtig en zijdeachtig van smaak met een vleugvan zwart fruit en vanille die de elegante, lange afdronk vergezellen.
Wijn/Spijs combinatie
Lamsvlees, stoofpot, vleesgerechten en pittige kazen.
Druivenras
carmenere
Jaar
2018