MVSA CAVA Brut

Artikelnummer
40843
MVSA Brut heeft een groengele nuance en een levendige sprankeling in het glas. In de neus fruitige aroma's van rijpe meloen, banaan en vooral groene appel. Deze cava heeft een droge, pittige en harmonieuze smaak met een mooie zuurgraad. De afdronk is vol, elegant en fruitig.
* Box of 6 bottles
Beschrijving
Iedereen heeft behoefte aan ontspannende en verfrissende momenten in het leven. MVSA Brut laat je genieten van elk moment van de dag. De elegante smaak en de levendige bubbels bezorgen je een gevoel van alledaagse luxe. MVSA Brut combineert plezier, ontspanning en geluk en laat je voelen hoe je meer uit je dagelijks leven kan halen. Deze cava verandert een paar minuten in een feest en doet je alles even vergeten. MVSA Brut heeft een groengele nuance en een levendige sprankeling in het glas. In de neus fruitige aroma's van rijpe meloen, banaan en vooral groene appel. Deze cava heeft een droge, pittige en harmonieuze smaak met een mooie zuurgraad. De afdronk is vol, elegant en fruitig. De cava is geschikt als aperitief maar kan ook geserveerd worden bij lichte maaltijden. Serveren rond de 5°C à 6°C.
Uitgebreide informatie
Alcohol percentage
11.5%
Land
Spanje
Flessen per pakket
6
Regio
Penedes
Afsluiting
KURK
Wijnhuis
Volume
0.75l
Wijnkaart omschrijving
Levendige sprankeling in het glas. Aroma's van rijpe meloen, banaan en vooral groene appel. Droge, pittige en fruitige smaak met mooie frisse zuren.
Wijn/Spijs combinatie
Mvsa Cava Brut is een uitstekend aperitief en zal zich tevens goed thuis voelen bij lichte maaltijden zoals salades, vis en gevogelte.
Druivenras
macabeo, parellada, xarel-lo