Bordière Nord Blanc, Marsanne/Viognier

Artikelnummer
05537
Bordière Nord wordt geproduceerd in de Languedoc, vlakbij het dorp Pepieux. Deze Vin de Pays d'Oc is een blend van marsanne en viognier. Proefnotities: Helder, goudgele kleur met aroma's van tropisch fruit, perzik, abrikoos en minerale tonen. De smaak is zacht en intens en wordt vergezeld door opwekkende zuren. Heerlijk als aperitief en bij salades, vis, schaal- en schelpdieren.
Omschrijving
Bordière Nord wordt geproduceerd in de Languedoc, vlakbij het dorp Pepieux. Deze Vin de Pays d'Oc is een blend van marsanne en viognier. De wijnmakers proeven en selecteren alleen de beste druiven voor deze wijn. Na zes uur schilcontact wordt de wijn subtiel gekneusd. De wijn fermenteert op lage temperatuur om het fruit te behouden. Vervolgens rijpt deze enkele maanden op roestvrijstalen tanks. Proefnotities: Helder, goudgele kleur met aroma's van tropisch fruit, perzik, abrokoos en minerale tonen. De smaak is zacht en intens en wordt vergezeld door opwekkende zuren. Heerlijk als aperitief en bij salades, vis, schaal-en schelpdieren.
Uitgebreide informatie
Alcohol percentage
12.5%
Allergeen sulfiet
Ja
Allergeen melkbestandsdelen
Nee
Land
Frankrijk
Flessen per pakket
6
Regio
Languedoc/Roussillon
Afsluiting
SCHROEFDOP
Volume
0.75l
Wijnkaart omschrijving
Helder, goudgele kleur met aroma's van tropisch fruit, perzik, abrikoos en minerale tonen. De smaak is zacht en intens, vergezelt door opwekkende zuren.
Druivenras
marsanne, viognier
Jaar
2018