WIJNINSPIRATIE

Nieuw! Tulipe World Series by Ilja Gort

Ilja Gort: “Om beter voorbereid te zijn op de grillen van Moeder Natuur zijn we begonnen met een nieuw project: Tulipe World Series. We selecteerden de populairste druivenrassen en zochten de landen die daar de beste resultaten mee behalen.”

Lees meer

(Te) Gekke Labels

Verpakt in de meest uiteenlopende flessen en gepresenteerd met de meest creatieve wijnlabels, maakt ons portfolio divers en een lust voor het oog. Steel de show met deze gekke labels!

Lees meer

Wijnproeverij in VR

Een virtueel kijkje in de wijngaard

In de film – die door middel van een VR bril en een smartphone bekeken kan worden – leidt Javier Gandía je door de interactieve proeverij. In o.a. de wijngaarden, proef je zijn frisse witte of rosé wijnen en in het wijnmuseum met kunsttonnen of in de kelder tussen de vaten proef je samen zijn rode wijnen door. 

Lees meer

Let's meet Champagne Taittinger

Bubbels, mousserend, sparkly, het bruisende goud...We hebben het natuurlijk over Champagne! Deze geweldige wijnsoort maakt elk moment in het leven nét even wat gezelliger en een fles wordt op bijna elk feestje wel open getrokken. Daarom nemen wij u mee in een (wijn)reis naar de Champagne.

Lees meer