WIJNINSPIRATIE

Ambassadeurstrip naar Luigi Bosca

Bij Oud Reuchlin & Boelen bezoeken we regelmatig een bijzonder wijnhuis uit ons rijke portfolio. Klanten, die een warm hart toedragen voor één van deze merken en meedoen met het spaarprogramma maken kans om mee op reis te gaan. Zo waren de Luigi Bosca Ambassadeurs uitgenodigd voor een 6-daagse trip naar Argentinië waar een vol en culinair programma op hun te wachten stond. Twee trouwe Luigi Bosca ambassadeurs, Jack van Centen (Puur Gemert) en Ivar van den Berg (Ivar van den Berg wijnkoperij), deden verslag van deze reis:

Jack van Centen, PUUR Gemert
Ambassadeur sinds 2016

Dit was 'once in a life time'. Het was echt fantastisch. Elke vakantie die nu komt zal tegenvallen ben ik bang. De sfeer, beleving en de mensen, alles klopte. We hadden een heenreis van meer dan 30 uur maar zelfs dat was gezellig. Het was een mooie groep met alleen maar onbekende mensen met mooie persoonlijkheden. 

De indrukwekkende lunch bij Siete Fugos was voor mij het hoogtepunt. We kwamen aan in het hotel, kapot van de reis. We hadden onze spullen achtergelaten in het hotel en gingen door naar Luigi Bosca. We werden daar warm onthaald en kregen hier een rondleiding en sloten af in de wijngaarden van Mendoza. We werden koninklijk ontvangen. Samen met  de zomerse dag, de bergen met besneeuwde toppen en lunchen aan het water; het leek net een schilderij. Mooier kon het niet. 

Gedurende de trip hebben we de meest bijzondere wijnen geproeft. Ikzelf serveer al 8, 9, wijnen van Luigi Bosca en ben een echte liefhebber van dit huis. De wijnen in het hogere segment waren het mooist, deze maakten duidelijk het verschil qua smaak en kwaliteit. 

Al met al klopte de hele organisatie. Je wit niet wat je kon verwachten, ik moest zelf even schakelen want we werden zo verwend. Zeker als ondernemer is het fijn om even niet na te hoeven denken; je hoefde niks te doen. Dat is ook wel eens lekker. 

Ivar van den Berg, Dranken- en Horecagroothandel
Ambassadeur sinds 2016

 Het was een indrukwekkende reis en een hele belevenis. Het  ontvangst was overal erg mooi en warm, je voelde je eigenlijk zelfs  speciaal. Alles was super goed geregeld door zowel Oud Reuchlin &  Boelen als Luigi Bosca. 

 Ook mijn hoogtepunt was de lunch bij Siete Fuegos. Toen we daar    zaten te lunchen aan de Andes was het ultieme hoogtepunt. Ik kreeg  er zelfs een brok van in mijn keel. Met als klap op de vuurpijl; De  Luigi Bosca Gala lijn, mijn favoriet. 

 Meer weten over onze Ambassadeursprogramma's? Neem dan  contact op met uw Rayonmanager voor de lopende  programma's en voorwaarden.