WIJNINSPIRATIE

Life After Football Footgolf Tournament

Met een glaasje Champagne Taittinger in de hand werd vorige week de 9e editie van Life After Football (LAF) footgolf toernooi in Golfcenter Seve Rotterdam succesvol afgetrapt. Op dit toernooi gingen (oud) profvoetballers, BN-ers, partners en sponsoren van LAF de uitdaging aan om de voetbal met zo min mogelijk aantal trappen in de hole te krijgen.

De profs speelden eerst onderling een footgolf wedstrijd en het verbaasde ons niet dat met deelnemers als Kahlid Boulahrouz, Royston Drenthe en Hedwiges Maduro het er fanatiek aan toe ging. Na deze ronde verzamelden alle deelnemers zich bij de Taittingerbar voor het welkomstwoord van LAF oprichter Regi Blinker en startte het tweede gedeelte van het toernooi. Waar wij als Oud Reuchlin & Boelen vertegenwoordigd werden door Team Taittinger en Team Vicente Gandia. Genodigde klanten en twee van onze rayonmanagers lieten onder leiding van hun captains, Pierre van Hooijdonk en Evgeniy Levchenko, die middag een soepele traptechniek zien – of kwam dit door de champagne?

Na negen uitdagende holes kunnen we concluderen dat een potje footgolf toch best lastig kan zijn, met name voor de niet-profs onder ons. Aan het einde van de middag was Denny Landzaat de winnaar van het toernooi, ging de tweede plek naar Lars Veldwijk en de derde naar John van den Brom. Namens Oud Reuchlin & Boelen van harte gefeliciteerd met deze overwinning mannen! Wij kijken terug op een geslaagd event vol plezier, sportiviteit en leuke (nieuwe) connecties. Maar we willen revanche, dus tot volgend jaar?!

Nieuwsgierig geworden naar de beelden? Bekijk hier alle aftermovies:

- Aftermovie FOX-sport (klik hier
- Aftermovie LAF (klik hier)
- Vlog van Recht uit Rotterdam (klik hier

Team Taittinger: 

Team Vicente Gandia: