WIJNINSPIRATIE

Voorjaarsproeverij OR&B

Met veel plezier nodigen wij u uit voor de Voorjaarsproeverij van Oud Reuchlin & Boelen op maandag 1 april 2019.
Na een druk bezochte 2018 editie zijn wij trots om ook dit jaar diverse inspirerende wijnmakers te ontvangen en bijzondere masterclasses te verzorgen. Ontdek Oud Reuchlin & Boelen op haar best en laat u inspireren door de verscheidene concepten zoals Bring Back Chardonnay, Vino Casino, Virtual Reality en meer…

Lees meer

OR&B verhuist wijnen naar Bouw Logistics

Zoetermeer, 26.07.2018 - Na een jarenlange samenwerking met NedCargo Logistics te Waddinxveen heeft Oud Reuchlin & Boelen besloten haar logistieke dienstverlening voort te zetten bij Bouw Logistic Services te Nijkerk. Hiermee zet Oud Reuchlin & Boelen een volgende stap in de optimalisatie van haar distributie en logistieke dienstverlening gericht op de klant van vandaag en morgen. Klanten van Oud Reuchlin & Boelen worden vanaf 7 augustus 2018 verzekerd van nog meer logistieke voordelen, beter inzicht in leveringen en snellere distributie van uw bestellingen.

Lees meer

Rioja, here we come!

Het is begin juli en OR&B vertrekt met een groep klanten naar Rioja, een gebied dat wereldwijd beschouwd wordt als één van de beste wijnstreken ter wereld. Voor wijnliefhebbers natuurlijk een must om geweest te zijn! We brachten een bezoek aan Coto Vintage in Rioja Alta, waar we de wijngaarden verkenden en een kijkje achter de schermen kregen. Ook reisden we af naar Cigales, de streek ten westen van Ribera del Duero, om het prachtige wijnhuis Finca Museum te bezoeken. Al met al een schitterende reis met veel indrukken, herinneringen en wijn!

Wij vroegen de klanten hoe zij de reis hebben beleefd. Lees hier het verhaal van Danny, René en Chris.

Lees meer

Gassier Event Ameland

La vie en rosé! Château Gassier was te gast bij Beach Club The Sunset op Ameland voor een bijzondere wijn-spijs lunch. Samen met ware Gassier Ambassadeurs werd er genoten van de rijke rosés van Château Gassier. Bekijk hier alle sfeerbeelden

Deelname Horecava 2018

Zoals elk jaar presenteert Oud Reuchlin & Boelen haar laatste aanvullingen op het assortiment, creatieve concepten en slimme winstgevende tools voor horeca ondernemend Nederland tijdens de HoReCavabeurs in de RAI. Bekijk hier alle beelden van de 2018 editie. 

Lancering Taittinger Comtes Champagne 2007

Vorige maand werd de Comtes de Champagne Grand Cru Blanc de Blancs 2007 gelanceerd onder toeziend oog van ervaren wijnjournalisten en connaisseurs. Deze bijzondere vintage werd gepresenteerd, tijdens een champagne-ontbijt bij Michelinster-restaurant Vermeer in Amsterdam. Bekijk hier alle bruisende beelden.

Overzicht Voorjaarsproeverij

Tijdens de Voorjaarsproeverij 2018 editie werden onze klanten verrast met nieuwe aanwinsten in ons assortiment, alsook met de komst van diverse erkende wijnmakers, online speeddates, winstgevende concepten en 285 jaar deskundigheid op het gebied van wijn. 

Lees meer

Bring Back Chardonnay Cruise

A.B.C. – Anything But Chardonnay. Dat is wat mensen jarenlang zeiden wanneer ze werden gevraagd wat voor wijn ze graag wilden. Chardonnay was te zwaar, te houterig, te boterig. Maar het tij is gekeerd! De moderne chardonnay is aangepast aan de nieuwe wijnwensen en valt op door de balans, fruitige smaak en frisheid. Deze omslag moesten we natuurlijk vieren, en dat deden we! In samenwerking met HBMEO, Marie Stella Maris en Brandt & Levie organiseerde OR&B de Bring Back Chardonnay Cruise waarbij we met onze Chardonnay-crew door de Amsterdamse grachten voeren. Waar in Amsterdam vindt u de beste terrassen aan het water en welke chardonnay matched hier het beste? OR&B zoekt het voor u  uit!

Lees meer

OR&B 285 jaar

Het is echt waar, Oud Reuchlin en Boelen bestaat al bijna 285 jaar! Op 16 oktober 1733 schreef Johannes Boelen zich in als ‘Wijncooper’ in het Poortersboek van Amsterdam. Hij was de eerste (internationale) wijnhandelaar in Nederland en grondlegger van Oud Reuchlin & Boelen. Nu, 285 jaar later, bouwen wij nog steeds aan ons onderscheidend vermogen als innovatief wijnadviseur. Reden voor een feestje dus en dit willen wij graag met u vieren!  

Lees meer