De grootste wijnimporteur voor de Nederlandse horeca & vakhandel

Roséwijnen

All the way with rosé
 1. Tulipe World Series, Rosé
  2016
  tempranillo
  Meer informatie
 2. Rosé
  2017
  cabernet sauvignon
  Meer informatie
 3. Rosé de la Chevalière
  2017
  grenache noir, syrah
  Meer informatie
Laat u inspireren
285 jaar OR&B

Overzicht Voorjaarsproeverij

Tijdens de Voorjaarsproeverij 2018 editie werden onze klanten verrast met nieuwe aanwinsten in ons assortiment, alsook met de komst van diverse erkende wijnmakers, online speeddates, winstgevende concepten en 285 jaar deskundigheid op het gebied van wijn. 

Asperges: het witte goud

Welke wijn bij asperges?

Weet u al welke wijn u gaat schenken bij de asperges voor dit seizoen? Het aspergeseizoen 2018 is namelijk weer van start gegaan en u wilt de beste wijn bij asperges voor uw gasten. In deze blog geven wij u wijnadvies voor het aspergeseizoen 2018 en hebben wij vier schitterende aspergewijnen geselecteerd om aan uw gasten te serveren.

Tip voor deze zomer

Rode terraswijnen

Gekoelde witte wijnen en rosé wijnen zijn vaak populaire keuzes op het terras, maar wist u dat rode wijn ook prima gekoeld gedronken kan worden? Ja, het kan echt! Het wordt steeds meer gezien op de terrassen, en aangezien de zomer eraan komt: gekoelde rode wijnen zijn ook heerlijk bij een mooi stuk vlees van de barbecue.

Nieuw!

Tulipe World Series

"Om beter voorbereid te zijn op de grillen van Moeder Natuur zijn we begonnen met een nieuw project: Tulipe World Series. We selecteerden de populairste druivenrassen en zochten de landen die daar de beste resultaten mee behalen" - Ilja Gort

Gratis!

Vicente Gandia E-learning

Alles leren over de Spaanse wijngebieden? Verschillende Spaanse druivenrassen ontdekken? Met het gratis E-Learning programma van Vicente Gandia kom je meer te weten!

Blog du Champagne

Meet Champagne Taittinger

Bubbels, mousserend, sparkly, het bruisende goud...We hebben het natuurlijk over Champagne! Deze geweldige wijnsoort maakt elk moment in het leven nét even wat gezelliger en een fles wordt op bijna elkfeestje wel open getrokken. Daarom nemen wij u mee in een (wijn)reis naar de Champagne.

Innovatief & Marktgericht

Door onze antenne voor trends en vooruitstrevende aanpak worden ontwikkelingen op de Nederlandse en internationale wijnmarkt op de voet gevolgd. Onze innovatieve en marktgerichte werkwijze biedt zowel de wijnmerken in ons assortiment als de Nederlandse wijnhandel concurrentievoordelen.

Marktinformatie, marketing- en assortimentsadvies, tailormade promoties, innovatieve campagnes en scherpe prijsactiviteiten bieden retail, handel en horeca de ondersteuning die zij nodig hebben om hun klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.

Inspiring wines that work for you.

De betrouwbaarheid van een leverancier kan in zakelijk opzicht van levensbelang zijn. 

Met Oud Reuchlin & Boelen bent u ook in dit opzicht verzekerd van het beste. Wij beschikken over een eigen distributiecentrum in Waddinxveen. Bovendien werken we intensief samen met onze distributeurs en grote bierbrouwers. Zo kunnen we, ondanks de breedte van ons assortiment, garanderen dat al onze wijnen volgens afspraak worden geleverd. Vóór 11.30uur besteld, binnen twee werkdagen in huis.

& zó helpen wij u verder.

Word klant bij OR&B
 • Bestel online via smartphone of tablet
 • Op elk moment, de juiste voorraad
 • Voor 11:30 uur besteld, binnen twee werkdagen in huis
Registreer nu

Toonaangevende wijnmerken