De grootste wijnimporteur voor de Nederlandse horeca & vakhandel

The future belongs to those who started it

 1. Chianti Superiore DOCG Nuovo Fiasco
  2014
  cabernet sauvignon, merlot, sangiovese, syrah
  Meer informatie
 2. Chianti Classico Riserva Ducale
  2013
  cabernet sauvignon, merlot, sangiovese
  Meer informatie
 3. Chianti Superiore, Il Leo
  2015
  cabernet sauvignon, merlot, sangiovese, syrah
  Meer informatie
Laat u inspireren
Nu verkrijgbaar:

Wijnproeverij in VR

Oud Reuchlin & Boelen ontwikkelde in samenwerking met het Spaanse wijnhuis Vicente Gandia een nieuwe manier van wijnbeleving: een Virtual Reality film waarbij je door middel van een VR bril op interactieve wijze wijnen kunt proeven. 

Nieuwsgierig geworden over dit concept?

Truffeltour met G.D. Vajra

Het zwarte & witte goud uit Piemonte

Bij Oud Reuchlin & Boelen gaan we regelmatig de grens over om een van onze bijzondere wijnhuizen te bezoeken. Dit keer namen we onze trouwe inkopers van de National Accounts mee naar het Noorden van Italië, de Piemonte. Waan u even in de streek van het wijnhuis G.D. Vajra, de Barolo’s en het zwarte goud. Marc Vink van Rebel Horeca (o.a. Restaurant Spice, Aperitivo en (de onlangs geopende Mama Kelly) ging mee en deed verslag van de reis.  

Ambassadeurstrip naar Luigi Bosca

"Een onvergetelijke reis"

Speciaal voor onze Luigi Bosca Ambassadeurs creëerde Oud Reuchlin & Boelen een bijzonder spaarprogramma met als hoofdprijs: Een onvergetelijke wijnreis naar de Argentijnse trots: Luigi Bosca. Jack van Centen (Puur Gemert): "De indrukwekkende lunch bij Siete Fuegos was voor mij het hoogtepunt. De zomerse dag, de bergen met besneeuwde toppen en lunchen aan het water; het leek net een schilderij."

Nieuw!

Tulipe World Series

"Om beter voorbereid te zijn op de grillen van Moeder Natuur zijn we begonnen met een nieuw project: Tulipe World Series. We selecteerden de populairste druivenrassen en zochten de landen die daar de beste resultaten mee behalen" - Ilja Gort

Waar goede huiswijn?

Hier Goede Huiswijn!

Slechts 2,8% van de horecabezoeker vindt de kwaliteit van huiswijn 'goed'. Wij brengen hier verandering in met het programma: Hier Goede Huiswijn!

Blog du Champagne

Let's meet Champagne Taittinger

Bubbels, mousserend, sparkly, het bruisende goud...We hebben het natuurlijk over Champagne! Deze geweldige wijnsoort maakt elk moment in het leven nét even wat gezelliger en een fles wordt op bijna elkfeestje wel open getrokken. Daarom nemen wij u mee in een (wijn)reis naar de Champagne.

Innovatief & Marktgericht

Door onze antenne voor trends en vooruitstrevende aanpak worden ontwikkelingen op de Nederlandse en internationale wijnmarkt op de voet gevolgd. Onze innovatieve en marktgerichte werkwijze biedt zowel de wijnmerken in ons assortiment als de Nederlandse wijnhandel concurrentievoordelen.

Marktinformatie, marketing- en assortimentsadvies, tailormade promoties, innovatieve campagnes en scherpe prijsactiviteiten bieden retail, handel en horeca de ondersteuning die zij nodig hebben om hun klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.

Inspiring wines that work for you.

De betrouwbaarheid van een leverancier kan in zakelijk opzicht van levensbelang zijn. 

Met Oud Reuchlin & Boelen bent u ook in dit opzicht verzekerd van het beste. Wij beschikken over een eigen distributiecentrum in Waddinxveen. Bovendien werken we intensief samen met onze distributeurs en grote bierbrouwers. Zo kunnen we, ondanks de breedte van ons assortiment, garanderen dat al onze wijnen volgens afspraak worden geleverd. Vóór 11.30uur besteld, binnen twee werkdagen in huis.

& zó helpen wij u verder.

Word klant bij OR&B
 • Bestel online via smartphone of tablet
 • Op elk moment, de juiste voorraad
 • Voor 11:30 uur besteld, binnen twee werkdagen in huis
Registreer nu

Toonaangevende wijnmerken