De grootste wijnimporteur voor de Nederlandse horeca & vakhandel

De wijnen van Vicente Gandia

Bekroond tot 'European Winery of the Year 2018'
 1. Vicente Gandia Marques del Turia Blanco
  2016
  sauvignon blanc, viura
  Meer informatie
 2. Vicente Gandia Marques del Turia Blanco
  2017
  sauvignon blanc, viura
  Meer informatie
 3. Vicente Gandia Marques del Turia Medium White
  2017
  sauvignon blanc, viura
  Meer informatie
Laat u inspireren
Wijnreis Rioja

Meest prestigieuze wijngebied van Spanje

Het is begin juli en OR&B vertrekt met een groep klanten naar Rioja, een gebied dat wereldwijd beschouwd wordt als één van de beste wijnstreken ter wereld. We brachten een bezoek aan Coto Vintage in Rioja Alta, waar we de wijngaarden verkenden en een kijkje achter de schermen kregen. Ook reisden we af naar Cigales, naar het prachtige wijnhuis Finca Museum. Al met al een schitterende reis met veel indrukken, herinneringen en bijzondere wijnen. 

Benieuwd wat onze relaties van deze reis vonden? 

OR&B viert 285-jarig bestaan

285 jaar ondernemerschap in internationale wijnhandel

Het is echt waar, Oud Reuchlin en Boelen bestaat al bijna 285 jaar! Op 16 oktober 1733 schreef Johannes Boelen zich in als ‘Wijncooper’ in het Poortersboek van Amsterdam. Hij was de eerste (internationale) wijnhandelaar in Nederland en grondlegger van Oud Reuchlin & Boelen. Nu, 285 jaar later, bouwen wij nog steeds aan ons onderscheidend vermogen als innovatief wijnadviseur. Reden voor een feestje dus en dit willen wij graag met u vieren!
Tip voor deze zomer

Rode terraswijnen

Gekoelde witte wijnen en rosé wijnen zijn vaak populaire keuzes op het terras, maar wist u dat rode wijn ook prima gekoeld gedronken kan worden? Ja, het kan echt! Het wordt steeds meer gezien op de terrassen, en aangezien de zomer eraan komt: gekoelde rode wijnen zijn ook heerlijk bij een mooi stuk vlees van de barbecue.

Nieuw!

Tulipe World Series

"Om beter voorbereid te zijn op de grillen van Moeder Natuur zijn we begonnen met een nieuw project: Tulipe World Series. We selecteerden de populairste druivenrassen en zochten de landen die daar de beste resultaten mee behalen" - Ilja Gort

Gratis!

Vicente Gandia E-learning

Alles leren over de Spaanse wijngebieden? Verschillende Spaanse druivenrassen ontdekken? Met het gratis E-Learning programma van Vicente Gandia kom je meer te weten!

Blog du Champagne

Meet Champagne Taittinger

Bubbels, mousserend, sparkly, het bruisende goud...We hebben het natuurlijk over Champagne! Deze geweldige wijnsoort maakt elk moment in het leven nét even wat gezelliger en een fles wordt op bijna elkfeestje wel open getrokken. Daarom nemen wij u mee in een (wijn)reis naar de Champagne.

Innovatief & Marktgericht

Door onze antenne voor trends en vooruitstrevende aanpak worden ontwikkelingen op de Nederlandse en internationale wijnmarkt op de voet gevolgd. Onze innovatieve en marktgerichte werkwijze biedt zowel de wijnmerken in ons assortiment als de Nederlandse wijnhandel concurrentievoordelen.

Marktinformatie, marketing- en assortimentsadvies, tailormade promoties, innovatieve campagnes en scherpe prijsactiviteiten bieden retail, handel en horeca de ondersteuning die zij nodig hebben om hun klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.

Inspiring wines that work for you.

De betrouwbaarheid van een leverancier kan in zakelijk opzicht van levensbelang zijn. 

Met Oud Reuchlin & Boelen bent u ook in dit opzicht verzekerd van het beste. Wij beschikken over een eigen distributiecentrum in Nijkerk. Bovendien werken we intensief samen met onze distributeurs en grote bierbrouwers. Zo kunnen we, ondanks de breedte van ons assortiment, garanderen dat al onze wijnen volgens afspraak worden geleverd. Vóór 11.00uur online besteld, morgen geleverd.

& zó helpen wij u verder.

Word klant bij OR&B
 • Bestel online via smartphone of tablet
 • Op elk moment, de juiste voorraad
 • Voor 11:00 uur online besteld, binnen 1 werkdag in huis
Registreer nu

Toonaangevende wijnmerken